No Labels No Walls

No Labels No Walls on Kukunori ry:n ja The Strindbergin Laboratorion perustama kansainvälinen ryhmä, joka työskentelee osallistavan ja tasa-arvoisen maailman puolesta. NLNW kokoaa yhteen organisaatioita ja yksilöitä ympäri maailmaa ja luo yhdessä No Labels No Walls -liikkettä ja ideologiaa.

No Labels No Walls -liikkeen sanoma on, että eriarvoisuus ei ole koskaan tasa-arvoista. Yhteiset asiat, jotka yhdistävät meitä, ovat merkittävämpiä kuin kuin erottavat tekijät. Luomamme keinotekoiset muurit ja keinotekoiset leimamme aiheuttavat lisääntyvää eriarvoistumista ja ovat este todelliselle tasa-arvolle.

> Lue lisää


 

No Labels No Walls is international group established by Kukunori ry and The Strindberg Laboratory, working for a more inclusive and equal world. The group brings together organizations and individuals from around the world and co-organizes the No Labels No Walls Movement, which they co-designed in Helsinki. 

The message of No Labels No Walls movement is that separation is never equal. What we do have in common is more powerful than what separates us. All of the labels and walls we create, cause inequity and prevent equality.

> More info